zaterdag 2 augustus 2014

Kamsnaps netjes opgehangen

Onlangs heeeel veel kamsnaps gekocht, in alle mogelijke kleuren 😄
Ik vind ze zo leuk en handig om te gebruiken,gelijk de meesten van "ons" (naaisters)natuurlijk.

*Hier wil ik nog een super lieve vrouw 'Ruth De Jonghe' te bedanken om een groepsaankoop te organiseren , zo vlot en netjes alles georganiseerd!bedankt! 😊

Het was nodig om al de snaps (zo een 3000 stuk) mooi en overzichtelijk op te bergen.
Ik had maar 1 grote doos gekocht (origineel van plush addict), maar het was niet genoeg om al die knoppen er in te stopen.
Beetje nagedacht ....waarom dus al die snaps'kes niet in de originele plastieke zakjes te laten?? Ze hebben allemaal al kleine handvatjes uitgesneden ☺, ik moest ze allen nog maar ergens op te hangen.

In de garage een lange lijst van een mdf plaat gevonden, in mijn hobby kamer heb ik plastieke pinnen voor op de kurkbord  gevonden en het was zo klaar!
En het heeft mij niks (buiten dat beetje werk) gekost.

En kijk eens hoe mooi en vooral overzichtelijk is het geworden 😄.

Hierbij een klein tutorial'tje hoe ik het gemaakt heb, voor als iemand graag zijn kamsnaps op deze of gelijkaardige manier wil ophangen..

Jij kan ook een andere manier gebruiken, bv.kleine glazen potjes (de dekseltjes vast schroeven aan de plankje), het zal wel alleen wat meer plaats nemen en ook meer kosten dan de zakjes.

Bij mij hangen de zakjes per kleur op elk  pinneke, jij kan ze ook onder mekaar hangen per 3 en de plank horizontaal of verticaal (naar keuze).

Zo, hopelijk ben ik voor jullie een beetje inspiratie 😊

Groetjes

                                ☆☆☆

4 opmerkingen: