vrijdag 9 januari 2015

In mijn hobbykamer piepen?

Momenteel zijn er vele dames bezig met hun hobby ruimtes te opknappen/opmakken.
Ook hier gebeurde onlangs een grote kuis en nieuwe inrichting.

Al mijn stofjes zijn heel mooi en netjes geploeid met een zelfgemaakte omnigrid (wegens gebreg aan dat liniaal, gebruikte ik een plastieke gedeelte(binnenkant) van een kader).De idee om te ploeien met een omnigrid heb ik gespot bij een vriendin  Kristien Willems.

Ik heb ook een nieuwe kast om mijn schatjes mooi op te bergen (er zullen nog deurtjes bijkomen)
Ook nieuwe taffels gezet om wat meer ruimte voor mijn naaimachines te geven en ook lekker op de tafel te kunnen knippen (eerder gebeurde dit op het grond, als staan in de huis nog 2 extra grote tafels:-D).

Voorlopig is het genoeg, verder wil ik mij nog 1 zelefde kast aanschaffen(de helft daarvan) want er zitten nog stoffen opgeborgen in een ander kastje (zoals je kan zien de nieuwe kast zit al helemaal vol).
Een extra licht zal ik ook nog voorzien..

Ik heb ook een nieuwe "vriendin"
Ik ben heel content geweest van mijn vorig "meisje" maar ik verlangde naar iets meer/iets zwarder, en mijn keuze was ook snel gemaakt:het werd de pfaaff expression 4.2 (ook voor quilten bedoeld) Je mag dus binnenkort ook  quilt creaties van mij verwachten :-)

Zo, dit is mijn hobby ruimte/mijn liefde/mijn troots!#Proud

6 opmerkingen:

 1. Zo mooiii!!!! Ik vind je kast heel erg leuk! Ik heb van die expedit (oke-oke vanaf nu is het eigen kalax) kasten ook, ik heb er de mint bakken in de gezet toen ik de kocht had je die mint kastjes nog niet, nu heb ik precies wat spijt :( Ze zijn zooooo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt! Toen wou ik al van die expediet kastjes hebben (mss goed dat ik gewacht heb 😄).De kastdeurtjes worden om de tijd van kleur gewisseld, gelijk de bakken (ik heb nog een speelgoed expediet kast qtaan voor mijn zoontje met gele en zwarte bakken, ook een mooie combi

   Verwijderen
 2. Waw, wat heb je ook veel stofjes zeg!! Leuk dat je zo je eigen plekje hebt, ik palm gewoon telkens opnieuw de livingtafel volledig in :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is idd heel handig om een aparte naaiplekje te hebben (vooral om niet te moeten opruimen :-D)
   Veel stofjes???ehum..ok!
   Ik geeft toe:ik ben verslaafd!

   Verwijderen
 3. Wauw je hebt een heel leuk naaiplekje hoor. Hier is het een beetje hier en daar. Mijn naaiplek is in de veranda.Mijn laptop met cameo staat in de keuken en mijn stofjes liggen boven in een kast. Maar ooit word alles samen gezet in mijn dochter haar kamer als ze het huis uit is maar ik hoop dat dit nog een heel eind mag duren. Weet je dat er een pfaffgroep is op FB. Misschien ben je er al lid dat weet ik nu niet maar je bent er zeker welkom. Ik heb de 3.2 dus de vorige versie. Kom anders naar mijn blogje en daar ga je rechtsbovenaan wel de knop vinden om tot bij de groep te komen

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Om jaloers op te worden!! Ik moet hier altijd op de keukentafel naaien, telkens weer opruimen, argrrr zo vervelend! Ik hoop later, als het lief en ik gaan samenwonen, een eigen kamertje te hebben!

  En wat een hoeveelheid stofjes ....... :)

  Liefs Marieke
  (www.uniquemarieke.blogspot.be)

  BeantwoordenVerwijderen